Teràpies i preus

marga

DEMANAR HORA: treballo a hores convingues, per demanr hora cal telefonar al 606095327  .Tinc la consulta al C/ Urgell 55, just a la sortida del metro.

CONSULTA NATUROPATÍAfkirs i COACH DE SALUT

Sessió de 60 minuts 35€   1a visita 90 minuts:  50€

 

 

 

 

peu-salut3REFLEXOLOGIA PODAL: massatge sobre determinades parts del peu per aprofitar els seus efectes reflexes sobre els diferents òrgans o parts del cos. Molt recomanat per millorar trastorns específics com: cefalees, insomni, mal d’esquena, restrenyiment, dolors reumàtics, lumbàlgies, estrès, drenatge per a retenció de líquids, millora de la circulació, etc. Més informació aquí

Sessió de 60 minuts 35€       Bonus de 3 sessions 75€

 

ARICULOTERÀPIA es tracta d’un microsistema aurd’acupuntura basat en l’estimulació de diferents punts del pavelló auricular. Es recomana pel tractament del dolor (migranyes, esquena, articulacions), per reduir l’ansietat i l’estrès i pel tractament d’addiccions com el tabac.Es combina amb un massatge relaxant de reflexologia de la ma o podal.                                                                            

Sessió de 30 minuts: 25 €           1a visita 60 minuts: 40€        

     

masaje-californianoMASSATGE CALIFORNIÀ es tracta d’un massatge harmonitzant, basat en el moviment de les ones del mar. És un massatge fluid i sensitiu, posa l’atenció al moment present i a la qualitat del tacte que tracta el cos com una unitat d’energia en moviment. Aquest massatge combina moviments llargs, estiraments, tocs ferms, rotacions i estiraments per tal d’aconseguir alliberar tensions musculars i emocionals. En l’aplicació d’aquest massatge s’utilitzen olis essencials amb propietats sedants: lavanda, ylang-ylang, bergamota o gerani. El massatge californià té uns efectes molt positius per l’organisme, relaxació de la musculatura, allibera estrès, elimina dolors i desbloqueja emocions.

Massatge de 60 minuts 40 €      Massatge de 90 minuts   50€      

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*