Teràpia Reiki

El Reiki és un sistema ancestral d’harmonització natural que utilitza l‘Energia Universal a través de la imposició de mans.

reiki_petitLa paraula REIKI està composta de REI, l’energia universal present a tot arreu i KI l’energia vital de cadascú. Per això, gràcies a l’energia universal REI es restableix l’energia vital KI de la persona.

Amb el REIKI es poden tractar tant problemes físics com emocionals. A més, és una tècnica espectacular per al creixement personal i espiritual. De fet, el Reiki ajuda al propi cos en el procés de sanació, sovint el malestar físic o emocional té la causa en un desequilibri energètic, tant per excés com per defecte. Així que la nostra energia s’equilibra el nostre organisme fa el procés d’autocuració.

El terapeuta de Reiki no transmet la seva pròpia energia, sinó que es limita a canalitzar l’Energia Universal a través de les seves mans. El terapeuta entén la persona com un tot, no se centra en determinats problemes. Tot i que és conscient que existeixen símptomes específics que evidencien bloquejos energètics.fkirs

El terapeuta de Reiki no és un metge per tant no fa diagnòstics ni recomana cap medicació. Cal tenir present que rebre una sessió de Reiki ha de partir del nostre “desig d’estar be”.

Si vols més informació sobre les sessions de Reiki de Cor&Cos clicka aquí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*