Benvinguts a Cor&Cos

Cor&Cos és  margaun espai de benestar, de pau on poder connectar cos, ment i emoció a través del tacte. El meu treball permet gaudir del benestar que aporten les teràpies reflexes i el massatge californià.

La meva tasca parteix d’un viatge interior, d’una recerca personal en el món de les teràpies energètiques i reflexes i, sobre tot d’una vocació de servei i d’escolta a l’ALTRE. Treballo perquè cada sessió sigui única, aporti equilibri, vitalitat, redueixi el cansament i l’estrès. Tant en les sessions de reflexologia com a les de massatge californià aplico diferents tècniques per millorar-les encara més. En el meu recorregut formatiu sempre trobo tècniques i exercicis que m’ajuden a millorar, així puc treballar l’equilibi de chakras en una sessió de reflexologia o bé dedicar-me més temps a la reflexologia podal en una sessió de massatgcoricosmige per exemple.

M’agrada que les persones que venen a la consulta puguin prendre consciència dels beneficis més immediats de les sessions, així com els beneficis a llarg termini, un massatge no acaba quan surts de la sala, sinó que sempre es produeix un massatge de l’anima del “cor”.

Los comentarios estan cerrados.